EMINEM, ÎNGENUNCHIAT DE DURERE! Din păcate, a murit…

EMINEM, ÎNGENUNCHIAT DE DURERE! Din păcate, a murit...
Sursă foto: Eminem / Instagram

Din păcate, Eminem este în doliu! Tatăl rapperului a murit la vârsta de 67 de ani din cauza unui atac de cord.

APARIȚIA MOMENTULUI LA MORMÂNTUL STELEI POPESCU! FANII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE! ASTA DA MINUNE

Marshall Bruce Mathers Jr. a murit la vârsta de 67 de ani în apropiere de Fort Wayne, Indiana. Conform apropiaților și vecinilor, acesta ar fi suferit un atac de cord. Mama rapperului s-a căsătorit cu Bruce când aceasta avea doar 15 ani și el 22 de ani. Doi ani mai târziu venea pe lume Marshall al lll-lea, cunoscut apoi ca “Eminem”.

DOLIU ÎN MUZICA POPULARĂ! REGRETE ETERNE PENTRU IONUȚ DOLĂNESCU! IMAGINI ȘOCANTE DE LA CIMITIR (GALERIE FOTO)

La scurt timp însă, cei doi s-au despărțit. Împreună cu mama sa, Debbie, Eminem s-a mutat în Detroit, iar tatăl său s-a mutat în California, acolo unde mai avea doi copii. Celebrul rapper a mărturisit că a încercat să ia legătura cu tatăl său și i-a trimis mai multe scrisori însă nu a primit niciun răspuns din partea părintelui său, scrie cancan.ro.

În 2001, Marshall Bruce Mathers Jr. a publicat o scrisoare în care a povestit partea lui de adevăr. Și anume faptul că fosta lui soție, Debbie, l-a ținut departe de fiul său. Din păcate, însă, Eminem nu a reușit să se împace cu tatăl său.

De asemenea, Eminem a lansat multe melodii în care și-a exprimat sentimentele vis-a-vis de tatăl său. Una dintre ele este ”Cleaning out my closet”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`