Biserica Ortodoxă din Republica Moldova: Vaccinarea pentru coronavirus este un plan al ”sistemului antihristic mondialist” / Oamenii ar fi controlați cu microcipuri, prin tehnologia 5G

Biserica Ortodoxă din Republica Moldova: Vaccinarea pentru coronavirus este un plan al ”sistemului antihristic mondialist” / Oamenii ar fi controlați cu microcipuri, prin tehnologia 5G

Teoriile conspirației legate de noul coronavirus iau amploare în plină pandemie.

Unul dintre scenarii, răspândite rapid în întreaga lume, susține faptul că rețeaua 5G a fost lansată în orașul chinez Wuhan, cu doar câteva săptămâni înainte de a izbucni pandemia de coronavirus, iar pasagerii infectați de pe vasul de croazieră Diamond Princess foloseau tehnologia care, prin câmpurile electromagnetice emise de rețelele de comunicații fără fir, ar fi ajutat la răspândirea bolii.

Mai mult, informația falsă s-a viralizat în grupuri de Facebook, dând curs unor îndemnuri la arderea turnurilor de telefonie mobilă şi la atacarea inginerilor din telecomunicaţii, scrie „The Sun”. Pe 2 aprilie, un turn 5G a ars din temelii, în Marea Britanie.

Fake news-ul care leagă coronavirusul de antenele 5G a ajuns și în România

Pe Facebook au fost create comunități precumStop 5G România, unde există postări despre coronavirus și noua tehnologie, fără niciun fel de fundament. Și aici, teoriile spun că radiațiile emise de antenele 5G scad imunitatea organismului, iar oamenii devin vulnerabili la viruși, inclusiv COVID-19.

Spre exemplu, la Craiova a avut loc chiar și un protest al persoanelor care cred că îmbolnăvirea decancerare legătură cu antenele 5G.

Biserica Ortodoxă din Republica Moldova acuză ”sistemul antihristic mondialist”

Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova a adresat autorităţilor o scrisoare în care impune condiţii pentru o eventuală vaccinare anti-Covid-19, în care se precizează că această măsură este o cale prin care ”sistemul antihristic mondialist vrea să introducă în corpurile oamenilor microcipuri pentru a-i putea controla prin intermediul tehnologiei 5G”.

Mai mult, în acest document se invocă dezbateri din Parlamentul României legate de vaccinare, enunțându-se că în Suedia aceasta nu este obligatorie.

„Vaccinarea reprezintă şi un pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui. Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativităţii vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist doreşte să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G”, arată documentul.

Bazându-se pe aceste informații, Sinodul de la Chişinău punctează următoarele condiţii:

– Vaccinarea populaţiei, precum şi orice intervenţie medicală să fie efectuată pe principii benevole, doar cu consimţământul şi informarea corectă a pacientului (inclusiv şi transparenţa componenţei vaccinului şi a posibilelor efecte adverse), cu respectarea prevederilor Convenţiei pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane în ceea ce priveşte aplicaţiile biologiei şi ale medicinei, de altfel, ratificată de către Republica Moldova.

– Asigurarea tuturor drepturilor fundamentale ale oamenilor care ar refuza vaccinarea obligatorie, exceptând eventualele discriminări şi\sau restricţionări.

– Asigurarea dreptului omului de a nu i se introduce/implanta orice dispozitiv/cip străin corpului uman, luând în consideraţie informaţia prezentată de către oamenii de ştiinţă despre pericolul acestora, precum şi îngrijorarea întemeiată pe baza Apocalipsei Sfântului Ioan Teologul şi a proorociilor Sfinţilor Părinţi.

Bill Gates, principalul responsabil

Biserica Ortodoxă din Republica Moldova îl consideră pe miliardarul Bill Gates, co-fondatorul Microsoft , drept „principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populaţiei, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule, ce reacţionează la undele transmise de tehnologia 5G şi permit sistemului să îl controleze pe om de la distanţă”.

Mai mult, sinodul susține că în Parlamentul Italiei a fost formulată cererea de arestare a „infractorului internaţional” Bill Gates, care este acuzat de faptul că este „un criminal împotriva umanităţii, penturu că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, susținând ideea de genocid pentru reducerea populaţiei planetei”.

Bill Gates a declarat, cu ceva timp în urmă, că își va asuma o parte din costurile de producție a vaccinului împotriva virusului Sars-CoV2, atunci când va fi descoperit, precizând că a contactat în acest sens cele mai importante companii farmaceutice din lume.

„Dacă rezultatele de anticorpi sunt la fel precum cele promise, ne vom reuni într-un consorțiu și ne vom asigura că este produs în masă.Niciunul dintre cei care fac vaccinul nu se așteaptă să îl revendice, va fi un bun comun”, a declarat miliardarul, făcând referire la tratamentul experimental dezvoltat de Universitatea Oxford, care a eșuat în urma mai multor teste.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)