Biograful prințesei Diana a suferit un accident grav de mașină în timpul lunii sale de miere

Biograful prințesei Diana a suferit un accident grav de mașină în timpul lunii sale de miere
Andrew Morton, cel mai bine cunoscut datorită cărții biografice despre prințesa Diana, a fost rănit într-un accident de mașină în timp ce se afla în luna de miere. În același accident și-au pierdut viața...

Andrew Morton, cel mai bine cunoscut datorită cărții biografice despre prințesa Diana, a fost rănit într-un accident de mașină în timp ce se afla în luna de miere. În același accident și-au pierdut viața o femeie și un copil.

Scriitorul în vârstă de 58 de ani și-a fracturat coastele, în timp ce noua sa soție, Carolyn, și-a fracturat sternul. Accidentul a avut loc luni în Africa de Sud, când cei doi se îndreptau spre aeroport, pentru a se întoarce în Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Doi pasageri ai celeilalte mașini, o femeie și un bebeluș de doar două luni de zile, au murit, în timp ce cel de-al treilea pasager se află în stare gravă, internat la un spital din Mpumalanga.

Morton a scris biografia Prinţesei Diana, care a fost revizuită după accidentul în care aceasta şi-a pierdut viaţa, relatând, de asemenea, şi poveştile altor oameni celebri, precum Monica Lewinsky sau David Beckham. Morton nu era la volan când s-a produs accidentul.

„Dacă nu am fi avut centurile de siguranţă puse, am fi fost morţi”, a spus biograful după accident.

”A fost o vacanță extraordinară. Am văzut lei și o femelă leopard cu scurt timp înainte ca acest accident să aibă loc”, a mai explicat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`