Beyoncé a urcat pe scenă alături de Kamala Harris: „Nu sunt aici în calitate de politician” (VIDEO)

Beyoncé a urcat pe scenă alături de Kamala Harris: „Nu sunt aici în calitate de politician” (VIDEO)
Sursa Foto: Hepta.ro

Vicepreședintele Kamala Harris a beneficiat vineri de sprijinul superstarului Beyoncé, în Texas, la un eveniment dedicat în principal dreptului la avort.

Deși nu a cântat, vedeta a urcat pe scenă pentru a transmite un mesaj puternic publicului, care a aplaudat-o timp de câteva minute.

Beyoncé, alături de Kamala Harris în sprijinul dreptului la avort în Texas

Campania lui Harris, aflată într-o situație dificilă, a încercat să profite de statutul lui Beyoncé, în special în orașul său natal, Houston, pentru a scoate în evidență interdicția aproape totală a avortului din Texas.

Mai mult, acest mesaj este folosit ca un avertisment cu privire la posibilele consecințe la nivel național dacă fostul președinte Donald J. Trump ar reveni la Casa Albă, notează The New York Times.

Cântăreața a susținut un discurs orientat spre un viitor mai optimist, în care poveștile șocante ale femeilor din Texas, care au întâmpinat complicații de sănătate ce le-au pus viața în pericol din cauza refuzului de a primi îngrijirea necesară pentru complicațiile legate de sarcină, au fost punctul central al evenimentului.

Ce mesaj a transmis Beyonce

Prezența lui Beyoncé a fost semnificativă pentru starul pop, care susține în mod regulat candidații democrați, dar care, în general, nu face declarații extinse despre convingerile sale politice.

De asemenea, cântecul său „Freedom” a devenit imnul campaniei lui Harris, fiind utilizat pentru a-l introduce pe vicepreședinte la aproape fiecare eveniment.

„Nu sunt aici ca o celebritate,” a declarat Beyoncé mulțimii de vineri, care, conform estimărilor campaniei lui Harris, ar fi numărat 30.000 de persoane. „Nu sunt aici în calitate de politician. Sunt aici ca o mamă, o mamă care se preocupă profund de lumea în care cresc copiii mei și toți copiii noștri.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`