Bătrâni păcăliți de escroci că vor întineri cu o mașină a timpului. Cât costau ședințele

Bătrâni păcăliți de escroci că vor întineri cu o mașină a timpului. Cât costau ședințele
Foto simbol: Pixabay

Sute de bătrâni au căzut în plasa escrocilor care le-au promis că vor întineri cu ajutorul unei mașinării a timpului făcută în Israel.

Câți bani cereau

Doi soți din India sunt acuzați că au primit 35 de milioane de rupii, circa 380.000 de euro, de la bătrâni pe care i-a păcălit că îi va întineri cu o mașină a timpului, conform știrileprotv.

Escrocii au creat chiar și un centru de terapie în Kanpur unde închiriau centrul. Ei păcăleau oamenii că îmbătrânesc din cauza poluării din India, iar procedura lor îi va întineri cu zeci de ani în doar câteva luni.

Aceștia aveau și oferte: 10 ședințe pentru 6.000 de rupii, circa 65 de euro, și pentru 90.000 de rupii, adică 980 de euro, beneficiau de ședințe premium timp de trei ani.

Sute de oameni păcăliți

Unui bărbat de 65 de ani i s-a promis că va arăta ca la 20 de ani în urma unei proceduri de oxigenoterapie. O victimă a escrocilor a depus plângere la poliție după ce și-a dat seama că a fost păcălită. Dar, ea este un caz fericit pentru că a pierdut doar 10,75 rupii, adică 10 cenți, dar au fost persoane păgubite cu aproximativ 35 de milioane de rupii, în jur de 380.000 de euro.

Polițiștii cercetează cazul de înșelăciune și caută cuplul de escrochi despre care cred că au fugit deja din țară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`