Bătrână în vârstă de 75 de ani, victima unei înșelătorii romantice online / Câți bani i-a trimis unui bărbat de care s-a îndrăgostit pe Internet

Bătrână în vârstă de 75 de ani, victima unei înșelătorii romantice online / Câți bani i-a trimis unui bărbat de care s-a îndrăgostit pe Internet
Sursa Foto: Pixabay

O bătrânică din SUA a fost victima unei înșelătorii romantice online. Ea și-a vândut și casa în care locuia pentru a trimite bani unui bărbat de care s-a îndrăgostit pe rețelele de socializare.

Totul a început în luna martie anul acesta, când pensionara a fost convinsă că are o relație cu un bărbat de bună credință, însă el doar cucerea femeile, iar apoi le lăsa fără bani.

Femeia i-a trimis bărbatului 95.000 de euro

Atunci când între cei doi a devenit ceva mai serios, bărbatul a început să îi ceară femeii bani în numerar. Din dragoste, ea și-a vândut casa și s-a ales cu pierderea unei sume de 95.000 de euro. Bătrâna le-a spus polițiștilor că nu s-a întâlnit niciodată cu bărbatul de pe Facebook.

Astfel de cazuri se întâmplă tot mai des în SUA. În ultimul an, americanii au pierdut aproximativ 1,3 miliarde de dolari din cauza înșelătoriilor romantice de pe Internet. Hoții vor încerca întotdeauna să își facă o relație cu victimele, iar apoi încep să le ceară bani, fie prin transfer bancar, fie doar împrumut, scrie Insider.

La începutul anului, autoritățile au arestat o femeie, după ce a înșelat un supraviețuitor al Holocaustului în vârstă de 87 de ani. Cei doi s-ar fi cunoscut pe un site de matrimoniale, iar femeia a reușit să facă rost de la el de aproximativ 2,8 milioane de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`