Bătaie cu săbii, bâte și cuțite între români în Spania. Opt persoane au fost înjunghiate

Bătaie cu săbii, bâte și cuțite între români în Spania. Opt persoane au fost înjunghiate
Sursă foto: Pixabay

O bătaie cruntă a avut loc în Spania, în orașul Canals, între membrii a două familii de români. Opt persoane au fost înjunghiate, dintre care una se află în stare gravă.

Bătaie ca în filme în Spania

Incidentul s-a produs luni, pe o stradă principală din oraș, între 30 de persoane. Localnicii au fost îngroziți de ceea ce văd. Motivul scandalului ar fi fost unul politic, spun sursele, conform Adevărul.

20 de persoane sunt din Beninganim, iar restul din Canals. S-au bătut cu bâte de baseball, cuțite și săbii, iar opt persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă. Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului, iar răniții au primit îngrijirile medicale pentru plăgi și contuzii. Trei dintre răniți au mers singuri la spital, doi au mers la spitalul LLuís Alcanyís din Xàtiva și alții doi au fost duși cu ambulanța la spitalul Ontinyent.

Patru persoane arestate

Membrii grupărilor sunt români. Garda Civilă a identificat 9 dintre ei, iar patru persoane au fost arestate după ce anchetatorii au privit înregistrările de pe camerele de supraveghere, fiind cercetat pentru încăierare tumultoasă și leziuni. O persoană a fost eliberată, ulterior, fiind minoră. Anchetatorii spun că este posibil să mai fie și alte persoane arestate după ce vor viziona atent toate înregistrările.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`