Bătaie ca în filme în Germania! Un bărbat român i-a amenințat pe polițiștii dintr-o gară cu un cuțit

Bătaie ca în filme în Germania! Un bărbat român i-a amenințat pe polițiștii dintr-o gară cu un cuțit
Sursa foto: Pixabay.com

Un român a atacat un echipaj de polițiști, după ce autoritățile credeau că este vorba despre un om aflat în suferință, în Gara Centrală din Munchen, Germania, informează Poliția Germană.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, părea că are probleme și este neputincios, zăcând nemișcat pe pământ, în Gara Centrală din Munchen.

Românul a sărit la atac atunci când o patrulă a poliției federale l-a verificat crezând că are nevoie de ajutor.

Bărbatul lipsit de ajutor într-o gară din Germania a sărit la atac

În jurul orei 10 dimineața, polițiștii l-au observat pe român cum zăcea întins la ieșirea de sud a gării din Munchen. Inițial, bărbatul nu a răspuns inițial când cei doi polițiști i-au vorbit. În momentul în care s-au aplecat să vadă ce se întâmplă cu el, românul s-a ridicat și a întins mâna spre un cuțit pe care îl avea într-un toc, pe pantaloni, încercând să-i lovească pe polițiști.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și i-a fost confiscat cuțitul. După ce a devenit din ce în ce mai agresiv, autoritățile l-au dus la secție pentru a-i stabili identitatea. Acolo, românul i-a insultat pe ofițeri. În timpul efectuării amprentării, bărbatul a rănit unul dintre ofițerii prezenți.

Testul de respirație pentru alcool a arătat un nivel de 2,8 la mie, anunță poliția.

Acum, el este cercetat pentru agresiune, insultă, rezistență la reținere și atac asupra polițiștilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`