Bărbat din SUA, arestat după ce a amenințat-o cu moartea pe Kamala Harris: „Trebuie arsă de vie”

Bărbat din SUA, arestat după ce a amenințat-o cu moartea pe Kamala Harris: „Trebuie arsă de vie”
Kamala Harris, februarie 2022 / Zuma, Hepta

Kamala Harris a fost amenințată cu moartea de un bărbat din Virginia, SUA. Acuzatul a fost arestat, după ce a publicat pe Internet amenințări cu moartea la adresa Kamalei Harris. Publicația The Hill a informat că bărbatul a scris că Harris trebuie „arsă de vie”.

Kamala Harris a fost amenințată cu moartea de un bărbat din SUA

Vicepreședinta SUA a fost amenințată cu moartea de Frank Lucio Carrilo, care a fost arestat vineri, după ce autoritățile i-au verificat rețelele de socializare. Pe conturile acestuia au fost găsite postări în care o amenința cu moartea pe Kamala Harris.

„Kamala Harris trebuie să fie arsă de vie. O voi face personal, dacă nimeni altcineva nu o face. Vreau ca ea să sufere o moarte lentă, agonizantă”, a scris el într-una dintre postări.

Autoritățile au găsit 19 postări de acest fel, toate publicate pe 27 iulie, când vicepreședinta SUA a organizat prima strângere de fonduri pentru campanie.

Nu doar Kamala Harris a fost menționată în postările lui Frank Carrilo, ci și președintele american Joe Biden și directorul FBI, Christopher Wray.

În urma perchezițiilor care au avut loc la domiciliul lui Frank, agenții au confiscat o pușcă și un pistol. Bărbatul a recunoscut că el a scris postările respective.

Kamala Harris l-a provocat pe rivalul republican Donald Trump să se întâlnească la o dezbatere. Vicepreședinta SUA l-a înlocuit pe președintele Biden în calitate de candidat democrat, după ce președintele și-a anunțat retragerea din cursa pentru Casa Albă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră