Barack Obama a cântat rap pe versurile piesei „Lose Yourself” a lui Eminem la un mitingul de la Detroit în sprijinul democratei Kamala Harris (VIDEO)

Barack Obama a cântat rap pe versurile piesei „Lose Yourself” a lui Eminem la un mitingul de la Detroit în sprijinul democratei Kamala Harris (VIDEO)
Sursă foto: Hepta - Sergey Guneev

Eminem l-a introdus pe scenă pe Obama care se afla la un miting care o sprijină puternic pe Kamala Harris la prezidențialele din SUA, în timpul unui eveniment cheie din Michigan, arată BBC.

„Lose Yourself” a fost folosită și de Biden la alegerile din 2020

Marți seară, la Detroit, în timpul unui miting de susținere a vicepreședintei Kamala Harris, fostul președinte american Barack Obama a surprins mulțimea cântând rap pe versurile piesei emblematice a lui Eminem, „Lose Yourself”.

Momentul electrizant a avut loc chiar când Obama a urcat pe scenă pentru a ține un discurs în sprijinul lui Harris.
Introducerea lui Obama a fost făcută de însuși Eminem, care a spus audienței: „Detroit și Michigan sunt esențiale în aceste alegeri. Acum, mai mult ca niciodată, este esențial să ne facem auzite vocile.


Încurajez pe toată lumea să voteze.” Eminem a continuat subliniind importanța libertății de exprimare și necesitatea unui viitor în care astfel de libertăți să fie protejate. Într-un sprijin ferm pentru Harris, Eminem a adăugat: „Cred că vicepreședinta Harris reprezintă acest viitor”.

Cunoscut pentru că a păstrat distanța față de politică, Eminem a vorbit la alegerile recente, criticându-l anterior pe Donald Trump în 2016 și susținându-l pe Joe Biden în 2020, permițându-i chiar lui Biden să folosească „Lose Yourself” în timpul campaniei sale. Susținerea neașteptată pentru Kamala Harris marchează un alt moment politic semnificativ pentru artist.

Când Obama a urcat pe scenă, el a recunoscut cu umor că se simte nervos că urmărește prestația lui Eminem, citând în glumă replici din „Lose Yourself” cu un ritm impresionant.

Evenimentul a marcat un moment memorabil în campania electorală din 2024, Obama și Eminem s-au unit pentru a dinamiza alegătorii din Michigan într-un an electoral crucial.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - O zonă din București va arăta complet diferit până la sfârșitul lui 2027. Ce modificări sunt în plan
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)