Balena Albastră lovește Moldova: Ultimele mesaje ale celor doi tineri care s-au aruncat de la etajul 18 (VIDEO, FOTO)

Balena Albastră lovește Moldova: Ultimele mesaje ale celor doi tineri care s-au aruncat de la etajul 18 (VIDEO, FOTO)

Tragedie la Chișinău: Cei doi minori care s-au sinucis pe 8 martie arucându-se de pe o clădire cu 18 etaje, erau activi pe rețelele de socializare unde postau destul de des mesaje și poze cel puțin ciudate în care subiectul suicidului era la ordinea zilei., anunță Unimedia.

Pentru că erau ambii dansatori, ultima postare făcută pe instagram a fost un video în care dansează, însoțit de hashtag-ul#Bye, ceea ce înseamnă „pa/pe curând”. Fiecare astfel de postare a fost apreziata de zeci de ori și nimeni dintre prieteni se pare că nu a comentat aceste mesaje sinistre.

Potrivit oamenilor legii, nu a fost stabilită exact cauza sinuciderii. Nu este exclus că ar fi vorba dejocul „Balena albastră”, de care se scrie că ar fi luat viața a peste o sută de copii numai în Federația Rusă, Ucraina și regiunea transnistreană…

Ultimile imagini publicate de Ilie, tânărul în vârstă de 16 ani, sunt însoțite de hashtag-urile#goodbye, #suicide #nonsens, #transformation, #lucifer, hashtag-uri cu conotație negativă care dau de gândit. Și acest mesaj a fost apreciat de 71 de oameni dar lipsit de vreun comentariu.

Totodată, atât pe contul băiatului, cât și al fetei (15 ani), sunt publicate imagini de pe acoperișul unor clădiri înalte în ipostaze extrem de periculoase.

Alte imagini suspecte sunt cele în care tinerii s-au tăiat cu lama, parte care coincide cu scenariul jocului „Balena albastră”. Mai mult decât atât, printre cei care îi urmăresc pe Instagram, au fost mulți care au comentat fotografiile cu hash tag-ul „Balene albastre”.

Ultimul dans al celor doi tineri din Chișinău

#DIRECT_ONE_zgxe7q#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`