Avaria care a lăsat mii de bucureșteni în frig a fost remediată. Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic

Avaria care a lăsat mii de bucureșteni în frig a fost remediată. Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic

Termoenergetica Bucureştia anunțatluni dimineață că a reluat furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru blocurile din Sectoarele 2 şi 3 afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I – CET Sud.

Reparațiile la conducta care a lăsat peste 400 de blocuri în frig, în plină iarnă, au fost finalizate în timpul nopții, a transmis compania municipală.

”Lucrările pentru remedierea avariilor au fost finalizate în cursul serii de duminică, sistemul a fost încărcat în cursul nopţii, iar în prezent, echipele de lucru ale companiei sunt în teren pentru verificarea punctelor termice şi execuţia ultimelor manevre de echilibrare a sistemului”, a transmisCMTEB, potrivitnews.ro.

Sute de imobile dinsectoarele 2 şi 3 ale Capitalei au rămas duminicăfără apă caldă şi căldură, iar alte au fost parţial afectate, alimentarea făcându-se deficitar ca urmare a unei avarii apărute pe magistrala care asigurăalimentarea cu agent termic. În zona afectată complet nu există spitale, în schimb, în zona unde alimentarea s-a făcutdeficitar există câteva instituţii şi spitale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`