Avalanșă în Alpii francezi, în apropiere de Chamonix. Patru persoane au murit

Avalanșă în Alpii francezi, în apropiere de Chamonix. Patru persoane au murit
Foto: Krzysztof Kowalik (Unsplash.com)

O avalanșă s-a produs duminică, pe gheţarul Armancette din Munţii Alpi în urma căreia patru persoane au murit. Ministrul francez de Interne a avertizat că bilanțul victimelor ar putea crește.

Avalanșă în Franța

Avalanșa s-a produs în departamentul Haute-Savoie. Echipele de salvatori ”încă lucrează” la fața locului, a anunţat ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, pe Twitter, conform Agerpres.

Pe lângă cele patru persoane decedate, alte nouă persoane au fost implicate în incident.

Avalanşa a avut o lungime de 1.000 de metri şi o lăţime de 100 de metri și s-a produs în jurul prânzului în localitatea Contamines-Montjoie, situată la aproape 30 de kilometri sud-vest de Chamonix, a anunțat Prefectura din Haute-Savoie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:48 - BEC a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale. Deciziile luate cu privire la alte candidaturi analizate în ședința de duminică
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă