Autoritățile din Bosnia au reținut un elev, după ce a amenințat că va reproduce atacul de la școala din Belgrad

Autoritățile din Bosnia au reținut un elev, după ce a amenințat că va reproduce atacul de la școala din Belgrad
Sursa foto: Pixabay.com

Un elev în vârstă de 18 ani din Bosnia a fost reținut de polițiști după ce a publicat pe Instagram un mesaj prin care susținea că vrea să reproducă atacul armat din școala din Belgrad.

Elev reținut de polițiști, după ce a amenințat că reproduce atacul armat din Belgrad

Polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani după ce a publicat pe Instagram că vrea să reproducă masacrul produs la școala din Serbia.

„Băiatul acela care a ucis opt copii este, pentru mine, un mega rege. Pregăteam de multă vreme aşa ceva pentru Liceul de Economie din Bihac. Va fi un masacru nemaivăzut în Bihac, jur pe viaţa mea”, a scris elevul pe Instagram.

Tânărul avea antecedente de amenințări și intimidare în mediile sociale, dar și un dosar penal, închis anul trecut, pentru că era minor.

Instituția de învățământ din Bihac a transmis elevilor și părinților să nu intre în panică în urma amenințărilor, întrucât autoritățile au fost informate de situație.

La doar o zi distanță, un alt atac a fost înregistrat într-o școală din Belgrad

O fată de 16 ani a rănit cu un cuțit o elevă de 15 ani și un profesor de 43 de ani care a încercat să o oprească la liceul privat Ruđer Bošković din Belgrad.

Agresoarea, în vârstă de 16 ani, este o fostă elevă a școlii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`