Austria: Tânăr șofer român, în stare gravă după ce o roată desprinsă de la alt vehicul a zburat și i s-a izbit de parbriz

Austria: Tânăr șofer român, în stare gravă după ce o roată desprinsă de la alt vehicul a zburat și i s-a izbit de parbriz
Sura foto simbol: Hepta - DPA Images / Hans Punz

Un tânăr român se zbate între viață și moarte, după ce a fost victima unui teribil accident de circulație produs acum patru zile pe autostrada A1 Vest din Austria, informează Libertatea, care citează publicația locală Mein Bezirk.

Român, grav rănit într-un accident produs în Austria

Tânărul, în vârstă de 18 ani, conducea mașina familiei, cu tatăl în dreapta, când a fost lovit de o roată desprinsă în mers de la un alt autoturism.

Roata față stânga a mașinii respective s-a desprins și a zburat zeci de metri în aer, a ajuns pe pe banda opusă și s-a izbit în parbrizul autoturismului condus de român.

Mașina a părăsit banda din dreapta, a lovit bara de protecție și s-a învârtit de mai multe ori. În cele din urmă, partea din spate a lovit balustrada metalică și s-a oprit pe terasamentul de lângă carosabil.

Ambii români au fost duși la Spitalul Universitar Kepler din Linz. Tânărul a fost transportat de urgență cu un elicopter, având răni grave la cap. Pasagerii celeilalte mașini au primit îngrijiri la fața locului și nu au avut nevoie de transport la spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`