Austria: Evadare ca-n filme a unui deținut român. Sute de polițiști sunt pe urmele lui

Austria: Evadare ca-n filme a unui deținut român. Sute de polițiști sunt pe urmele lui
Foto: Hepta - DPA Images / Herbert Neubauer

Un român care se afla în închisoare pentru săvârșirea, în Germania, a unor infracțiuni contra proprietății a fugit de sub nasul gardienilor austrieci, în St. Pölten, și nu a fost prins nici acum, după trei zile de căutări.

Un român închis în Austria a reușit să evadeze

Un român în vârstă de 27 de ani, ajuns după gratii în Austria pentru infracțiuni contra proprietății săvârșite în Germania, a reușit să evadeze sâmbătă și nu a fost nici acum prins, informează krone.at.

Sâmbătă, el a fost dus la un spital pentru a primi îngrijiri medicale. După ce a primit tratamentul, el a reușit să scape de gardienii de la ușa cabinetului, a ieșit din clădirea unității medicale și a urcat într-o mașină care îl aștepta la intrare.

Agenții au tras mai multe focuri de armă în direcția autoturismului, dar degeaba. Mașina a fost apoi abandonată la ieșirea din localitate, iar românul și cei trei complici ai săi, doi români și un croat, ar fi urcat în două taxi-uri, cu care ar fi plecat spre Viena.

Polițiștii austrieci caută de trei zile deținutul român evadat

Autoritățile austriece au reușit să dea de cele două mașini după ce un cetățean le-a văzut în trafic și a apelat numărul Poliției. Complicii au fost prinși și arestați, dar deținutul evadat nu mai era cu ei.

Poliția a transmis că niciunul dintre cei trei complici nu a vrut să dea vreo declarație.

Sute de agenți au fost mobilizați în căutarea deținutului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
12:13 - Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Ar fi trebuit să fie judecat din nou în noiembrie
11:57 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Bătălia pentru Ucraina este pentru viitorul Europei. Este esențial să susținem Ucraina, Republica Moldova (VIDEO)
11:50 - Producătorul Blade Runner 2049 îl dă în judecată pe Musk pentru imaginile cu Robotaxi
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot