Au început audierile din dosarul lui Donald Trump în legătură cu alegerile din 2020. Fostul președinte, foc și pară la adresa martorilor

Au început audierile din dosarul lui Donald Trump în legătură cu alegerile din 2020. Fostul președinte, foc și pară la adresa martorilor
foto: captură YT

În timp ce aștepta vești despre marele juriu convocat în comitatul Fulton, în statul Georgia, Donald Trump a apelat la rețeaua sa de socializare, Truth Social, pentru a-și descărca frustrarea luni, într-o rafală de postări la adresa martorilor.

Donald trump îl acuză pe Biden de „intervenție electorală”

„Willis, procurorul din comitatul Fulton, Georgia, vrea cu disperare să mă pună sub acuzare pe motivul ridicol de manipulare a alegerilor prezidențiale din 2020. Nu, nu am falsificat alegerile! Cei care au măsluit și au furat alegerile au fost cei care au făcut manipularea & ei sunt noroiul care ar trebui să fie urmărit penal”, a scris Trump la începutul zilei de luni, adăugând: „Intervenție electorală!”, notează The Washington Post.

Trump l-a criticat, de asemenea, pe fostul vice guvernator al Georgiei, Jeff Duncan – un „ratat” „ratat” „foarte nepopular printre republicani” – pentru că a depus mărturie în fața marelui juriu, insistând: „Abia dacă îl cunosc, dar a fost, încă de la începutul acestei vânători de vrăjitoare, un dezastru pentru cei care cercetează Frauda electorală care a avut loc în Georgia”.

Cea mai recentă postare a lui Trump, în ultima oră, a abordat marele juriu din Georgia în contextul celorlalte anchete și acuzații cu care se confruntă.

„Sper doar că republicanii și oamenii din națiunea noastră, acum în criză, văd ce se întâmplă cu Democrația și Libertatea noastră”, a scris Trump, susținând că a fost pus sub acuzare în alte locuri de un adversar – președintele Biden – pe care, a insistat el, îl conduce în sondaje. „Țara noastră nu poate permite niciodată ca acest lucru să se întâmple!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`