Atenţionare de călătorie pentru Belgia: Grevă de 24 de ore, joi, pe aeroportul Charleroi

Atenţionare de călătorie pentru Belgia: Grevă de 24 de ore, joi, pe aeroportul Charleroi
Sursa foto: Pixabay

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează, sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei că joi, 12 septembrie, pe aeroportul Charleroi va avea loc o grevă de 24 de ore, transmite Agerpres.

„Pentru ziua de joi, 12 septembrie 2024, conducerea aeroportului Charleroi a anunţat o grevă de 24 de ore, ce va afecta operaţiunile pe acest aeroport. În acest context, capacitatea operaţională a aeroportului va fi redusă, iar unele zboruri vor fi anulate. Greva vizează majoritatea funcţiilor operaţionale ale aeroportului (bagaje, check-in, realimentarea aeronavelor)”, se precizează într-un comunicat transmis de Ministerul Afacerilor Externe.

Pasagerii sunt sfătuiţi să verifice starea zborurilor pe site-urile companiilor aeriene.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)497428663, mai menţionează sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Capitala Franței este cuprinsă de flăcări. Un incendiu a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)
21:16 - Lasconi (USR): Speram la o alianță preelectorală cu un PNL poate condus de Ilie Bolojan / Fac apel la electoratul liberal să voteze util. Ciucă nu poate garanta că vom avea o guvernare de dreapta din 2025, dar eu pot să fac asta (VIDEO)
21:08 - Raed Arafat a oferit ultimele detalii despre situația din județul Galați: „Avem mobilizați peste 1.000 de pompieri cu mijloace de intervenție” /”Sunt alocate 250 de containere, dar dacă este nevoie de completare, se va face acest lucru” (VIDEO_
21:05 - Statul român va achiziționa 37 de trenuri noi. Pe ce rute vor circula
21:00 - Bărbat de 71 de ani, cercetat după ce ar fi oferit droguri unei fete de 15 ani, în schimbul unor favoruri sexuale. El e acum în arest la domiciliu
20:34 - Roxana Mînzatu, despre numirea sa ca vicepreședinte al CE: „E un moment de mândrie pentru țara noastră, pentru că e portofoliul României” / Ce presupune funcția sa de comisar și cum răspunde criticilor (VIDEO)
20:30 - Cine ar putea să fie piromanul de la Palatul Parlamentului? Se spune că ar fi un muncitor la o fabrică