Atacuri ale armatei israeliene asupra unor ținte din Fâșia Gaza, după un tir cu rachetă

Atacuri ale armatei israeliene asupra unor ținte din Fâșia Gaza, după un tir cu rachetă
Foto: japantimes.co.jp

Aviaţia israeliană a desfăşurat atacuri împotriva unor ţinte din Fâşia Gaza, informează AFP, citând mai mulți martori. Atacul vine la câteva ore după lansarea unui tir cu rachetă dinspre Fâşia Gaza.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii din Fâşia Gaza a anunţat că raidul israelian nu s-a soldat cu răniţi.

Este vorba despre primele atacuri ale forţelor israeliene de la intrarea în vigoare a unui armistiţiu la 26 august, la capătul a 50 de zile de război între Israel şi mişcarea palestiniană Hamas din Fâşia Gaza.

Vineri, un tir cu rachetă provenind din Fâşia Gaza a atins un teren din sudul Israelului, fără a cauza pagube materiale sau victime, a precizat poliţia israeliană.

Mişcarea islamistă Hamas nu a confirmat că s-ar afla în spatele acestui atac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Avertismentul specialiștilor: Depăşirea pragului de încălzire a climei cu 1,5°C va avea consecinţe ireversibile
23:56 - Cine este individul care l-a omorât pe Cătălin, șoferul din Prahova. Bărbatul a mai avut probleme cu legea
23:36 - Ministrul Adrian Câciu, despre riscul de a pierde 1,1 miliarde de euro din PNRR: „Toate se vor rezolva, avem o perioadă de șase luni”
22:59 - Călin Popescu-Tăriceanu, achitat de ÎCCJ în dosarul mitei de 800.000 de dolari
22:38 - România datorează o sumă uriașă țărilor în care au ales să se trateze românii. Lista statelor care trebuie să primească cei mai mulți bani
22:21 - Diana Buzoianu (USR), despre scandalul Nordis: „Degeaba venim cu demisiile pe masă dacă nu rezolvăm problemele de fond”
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)