ATAC TERORIST: 8 morți și 12 răniți în centrul orașului New York (FOTO, VIDEO)

ATAC TERORIST: 8 morți și 12 răniți în centrul orașului New York (FOTO, VIDEO)
Foto: CBS

UPDATE:Primarul orașului New York, Bill de Blasio, a anunțat că evenimentul din centrul orașului a fost un act terorist. Bilanțul a ajuns la 8 morți și 12 răniți.

UPDATE:Un nou bilanț vorbește de 6 persoane care au decedat în urma atacului și 9 răniți. Poliția nu exclude ca atacul să fie unul terorist.

Atacul a avut loc foarte aproape de locul unde este plasat memorialul dedicat Turnurilor Gemene lovite de cel mai cumplit atac terorist din istoria Statelor Unite.

UPDATE:Presa locală citată de Reuters susține că ar fi vorba despre 4persoane care și-au pierdut viața în urma atacului armat. Numărul răniților ar fi de cel puțin 8.

Atac în centrul orașului New York

#DIRECT_ONE_609xq9#

UPDATE:Din primele informații ar fi vorba de 4 persoane care au decedat în urma atacului armat. Poliția nu a confirmat până în prezent decât decesul uneia dintre persoanele atacate.

Poliția susține că nu mai există niciun pericol public. Pentru moment, nu se știu detalii despre motivele atacului armat și dacă acesta ar avea vreo conotație teroristă.

Atac în centrul orașului New York: 4 morți după ce un bărbat a deschis focul în Manhattan

#DIRECT_ONE_jhiop4#

Forțele de ordine din New York au arestat un bărbat după ce acesta a deschis focul asupra mai multor persoane, iar înainte a lovit cu mașina și mai mulți trecători, anunță BBC.

Mai multe surse susțin că bărbatul s-a îndreptat cu mașina spre bicicliști, înainte de a deschide focul pe o pistă de biciclete din Manhattan.

Pentru moment nu a fost făcut public un bilanț cu numărul persoanelor rănite și în ce stare se află acestea.

Poliția a anuțat oficial că au arestat o persoană după ce au primit un apel privind o persoană care a tras mai multe focuri de armă.

Ofițerii au îndemnat locuitorii metropolei americane să evite zona.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`