Astronauții Bob Behnken și Doug Hurley au făcut turul capsulei Crew Dragon, care se îndreaptă spre Stația Spațială Internațională (VIDEO)

Astronauții Bob Behnken și Doug Hurley au făcut turul capsulei Crew Dragon, care se îndreaptă spre Stația Spațială Internațională (VIDEO)

Cu puțin timp înainte ca echipajul Crew Dragon să ajungă pe Stația Spațială Internațională, astronauții veterani ai NASA Bob Behnken și Doug Hurley au efectuat un tur live inedit de la bordul aeronavei lor, lansată cu succes sâmbătă.

Cei doi astronauți au renunțat la costumele folosite în momentul decolării, la rândul lor revoluționare. „Bine ați venit la bordul Endeavour, vehiculul care se îndreaptă spre Stația Spațială Internațională”, i-a întâmpinat Behnken pe privitorii de acasă.

Behnken a început mini-turul, cu un fel de vlog cosmic, cu ecranele tactile strălucind în fața scaunelor astronauților. „Acum suntem cam orientați către spațiu, astfel încât pe ferestre să se să poată vedea Pământul sub noi. Dar avem capacitatea de a interfața cu vehiculul și este cam interesant.”

El a arătat câteva butoane care pot, de exemplu, să desfășoare parașute „, dar, a adăugat el,” interfețele primare [sunt] aceste afișaje.

Behnken s-a îndepărtat de scaunele lui și Hurley pentru a arăta ce pot vedea astronauții de pe scaunele lor. „Doug de la locul lui va încerca să mă urmeze, astfel încât să puteți spune ce se poate vedea de pe scaunul în care se află”, a spus Behnken. „De pe scaunul său, atunci când se află în interiorul vehiculului blocat, acesta este aspectul lui de fapt,” a adăugat el, prezentând camera pentru a arăta o fereastră cu vedere spre spațiu.

„Puteți vedea o fereastră oprită într-o parte, fiecare avem o fereastră pe care putem să o vedem și să ne dăm seama ce se întâmplă afară”, a spus Behnken. De asemenea, Behnken a arătat trapa din partea Crew Dragon.

Astronautul veteran a ilustrat pe scurt ce înseamnă de fapt să fii la bord, pentru a arăta „cum este să plutești de fapt în gravitație zero”, a spus el.

Capsula Crew Dragon a fost lansată cu succes spre Staţia Spaţială Internaţională

Astronauții veterani ai au decolat sâmbătă seara la bordul capsulei SpaceX Crew Dragon având drept destinație Stația Spațială Internațională unde ar urma să andocheze duminică în jurul orei 17:30 (ora României). După lansarea cu succes, Astronauții au decis să îi salute pe toți cei care urmăreau.

Prima încercare de a lansa astronauțiia fost oprită miercuridin cauza vremii. A doua încercare a avut loc cu succes sâmbătă după ce vremea, care inițial părea să pună în pericol lansarea, s-a îmbunătățit.

Racheta Falcon 9 și capsulaCrew Dragoncu cei doi astronauțiNASAau fost lansate cu succes sâmbătă seara spre Stația Spațială Internațională, la ora 22.22, ora pământului așa cum era de așteptat.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:48 - BEC a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale. Deciziile luate cu privire la alte candidaturi analizate în ședința de duminică
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale