Apple: iPhone-urile vor fi lansate cu întârziere anul acesta

Apple: iPhone-urile vor fi lansate cu întârziere anul acesta
Foto: playtech.ro

Compania americană Applea anunţat că noua generaţie de iPhone, care urmează să fie lansată în toamnă, va ajunge pe piaţă mai târziu decât s-a întâmplat în anii anteriori, în contextul crizei pandemice declanșate de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, noteazăagenția de știri News.ro.

Pandemia de coronavirus întârzie lansarea noului iPhone

Apple a anunţat că noul iPhone, care va fi lansat în toamna acestui an, va ajunge pe piaţă cu câteva săptămâni întârziere faţă de anii precedenţi, fără să precizeze de exact de câte săptămâni este vorba.

Vicepreședintele principal și directorul financiar al Apple, Luca Maestri, a transmis investitorilor că iPhone-urile din acest an vor fi lansate mai târziu decât de obicei. Executivul companiei americane a explicat că va fi vorba de o întârziere de câteva săptămâni.

Dacă în mod normalnoile iPhone-uri intraupe piaţă în luna septembrie a fiecărui an,în ţările aflate în primul val, de data aceasta, vor fi livrate mai târziu ca de obicei.În funcţie de câte săptămâni înseamnă termenul indicat în acest caz, anul acesta, noile iPhone-uri ar putea intra pe piaţă începând cu octombrie, notează sursa anterior citată. Asta nu înseamnă că în 2020 evenimentul de lansare va fi mutat. Este foarteposibil ca prezentarea să fie tot la începutul lunii septembrie și modelele de top, cu 5G să fie disponibile mai târziu. Nu ar fi prima dată când Apple comercializează mai târziu unele modele. Dacă vă aduceți aminte de lansarea lui iPhone X, aceasta s-a întâmplat în luna septembrie 2017 alături de XR și iPhone 8, însă disponibilitatea a fost abiaîn luna octombrie din cauza unor întârzieri legate de producția de display-uri LCD.

Deşi managerul Apple este rezervat în ceea ce privește cauzele întârzierii, acesta pare să confirme zvonurile care circulă de mai multe luni. Partenerii Apple încă mai au anumite probleme privind producţia şi livrarea componentelor, probleme cauzate de criza sanitară provocată de virusul ucigaș Covid-19.

Apple confirmăca iPhone 12 va fi livrat mai târziu ca de obicei

Apple, prin vocea lui Luca Maestri, CFO la Apple a sugeratcănoile iPhone-urise vor lansa ceva mai târziu în 2020.

”Anul trecut am început să vindem iPhone-urile la finalul lunii septembrie, anul acesta disponibilitatea va fi ceva mai târzie”, au menționat reprezentanții companiei americane, conform Mobzine.ro.

Maestri nu a oferit detalii care explice de unde apare întârzierea, zvonurile legate de o posibilă lansare mai târzie au existat de ceva luni, de când pandemia COVID-19 a blocat câteva săptămâni bune producția din China și ulterior din întreaga lume. InițialWall Streeta sugerat o posibilă întârziere, confirmată apoi și deQualcommcare a spus că va exista o întârziere legată de lansarea flagship-urilor 5G din jumătatea anului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)