Anunț de ultimă oră privind BREXIT! Acordul dintre Marea Britanie și UE este în aer! Sute de mii de români afectați

Anunț de ultimă oră privind BREXIT! Acordul dintre Marea Britanie și UE este în aer! Sute de mii de români afectați

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat joi că planul privind parteneriatul economic cu UE în perioada post-BREXIT propus de premierul Theresa May nu va funcționa, în condițiile în care riscă să submineze piața unică, scrie rt.com.

“Toți au împărtășit opinia că, deși există elemente pozitive în această propunere, cadrul de cooperare economică propus nu va funcționa, nu în ultimul rând pentru că subminează piața unică „, a spus Tusk în cadrul unei întâlniri informale la Salzburg.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema-dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri
19:32 - PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare
19:06 - Trei cutremure, duminică, în România. Ultimul s-a produs în Brăila. Ce magnitudini au avut
18:52 - Cum s-au pregătit autoritățile din Galați pentru inundații. Costel Fotea: Scenariul e foarte negru și periculos. Nu s-a reușit refacerea barajelor într-un timp atât de scurt de la ultimele viituri. Evacuăm locuitorii, dar unii refuză să plece (VIDEO)
18:15 - Ciolacu, vizită în Complexul Studențesc Regie. A discutat cu studenții din cămine: „Sunt mici camerele astea vechi” / „E rău cu toaleta pe hol, mai ales pentru voi, fetele” (VIDEO)
17:54 - Noi măsuri în contextul vremii extreme: Locuitorii a 23 de localităţi din Galaţi, evacuaţi preventiv. Ce decizii s-au mai luat în ședința MAI / UPDATE: Ordine de evacuare și în județul Vrancea (FOTO)
17:42 - Galați: Cursuri suspendate luni în școlile din 22 de localități, din cauza riscului de inundații