Anonymous a atacat site-ul Constituției Ungariei, modificând anumite pasaje ale noului document

Anonymous a atacat site-ul Constituției Ungariei, modificând anumite pasaje ale noului document
Gruparea de hackeri Anonymous a atacat, duminică, site-ul Constituției Ungariei și a modificat anumite pasaje ale noului document, potrivit MTI.Hackerii au adăugat câteva pasaje în Legea Fundamentală, cum ar fi...

Gruparea de hackeri Anonymous a atacat, duminică, site-ul Constituției Ungariei și a modificat anumite pasaje ale noului document, potrivit MTI.

Hackerii au adăugat câteva pasaje în Legea Fundamentală, cum ar fi stipularea că cei care lucrează în domeniul IT se pot pensiona la vârsta de 32 de ani şi ar trebui să aibă pensii echivalente cu 150 la sută din salariu.

O altă secţiune nouă susţine că Anonymous şi alte grupuri informatice înrudite ar trebui să lupte împotriva ameninţărilor interne şi externe împotriva ţării.

Dictatorii reprezintă perioade scurte din istorie. Poporul are dreptul să elimine tirania sau să se revolte împotriva ei„, se arată în versiunea modificată de hackeri.

Gruparea Anonymous a lansat mai multe atacuri informatice împotriva site-urilor unor firme de securitate, organizaţii sau agenţii guvernamentale din întreaga lume. Interpol a arestat, miercuri, 25 dintre membrii grupului în Europa şi America de Sud.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`