Anchetatorii au găsit un telefon mobil aparținând suspectului pentru atacul armat din Maine, SUA, și un bilet lăsat de acesta

Anchetatorii au găsit un telefon mobil aparținând suspectului pentru atacul armat din Maine, SUA, și un bilet lăsat de acesta

Autoritățile au recuperat un telefon mobil care aparținea suspectului, ceea ce se adaugă provocărilor pentru anchetatorii care urmăresc în mod obișnuit telefoanele mobile pentru a găsi persoane. Nu este clar dacă bărbatul mai are și un alt telefon.

Restricțiile de deplasare în zonele în care Robert Card este căutat sunt în continuare în vigoare

Polițiștii au mai spus că anchetatorii au găsit și un bilet lăsat în urmă de suspect, dar în care nu explică motivul atacului armat.
Pe măsură ce căutarea lui Robert Card continuă în Lewiston, Maine, continuă, ordinele de adăpostire în case sunt în vigoare pentru aproape 700 de mile pătrate în statul Maine.

Cea mai recentă alertă care solicită persoane din Androscoggin și din nordul Sagadahoc rămâne în vigoare, a confirmat agenția de management al urgențelor din Maine pentru CNN.

Regiunea Sagadahoc include Bowdoin, Bowdoinham și Richmond, potrivit departamentului de poliție din reședința județului Bath. Nu include Bath sau Topsham, deși multe școli și clădiri guvernamentale din acele comunități sunt închise vineri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`