Ambasada Suediei reacționează după maneaua de la Neversea: ‘Așa sunt zilele mele, una bună, zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de ce fel de muzică ascultă’ (VIDEO)

Ambasada Suediei reacționează după maneaua de la Neversea: 'Așa sunt zilele mele, una bună, zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de ce fel de muzică ascultă' (VIDEO)

Ambasada Suediei la București a reacționat pe Facebook, după ce faimosul DJ Salvatore Ganacci a mixat la Neversea o manea a lui Adrian Minune, în a treia noaptea a festivalului.

„Așa sunt zilele mele,
Una bună,

ȘOC MONDEN! MONICA GABOR, PRINSĂ ÎN FAPT CU MR. PINK! A FĂCUT-O ȘI CU IRINEL ÎN ROMÂNIA! IMAGINI BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă”, se arată în mesajul ambasadei Ssuediei.

Nu este pentru prima oară când diplomații de la Stockholm promovează acest gen muzical.

ȘOC ÎN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS ÎN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI

Ambasada Suediei reacționează după maneaua de la Neversea

Amintim că manelistul Dan Bursuc a fost primit la Ambasada Suediei de la București ca un mare muzician.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

“Muzicianul și producătorul de muzică, Dan Bursucul, a vizitat Ambasada pentru o discuție interesantă cu privire la muzica clasică și modernă, cu șeful adjunct al misiunii, Alexander Peyre Dutrey”, scria Ambasada în data de 5 iunie 2018, pe Facebook. (Detalii AICI)

MARIA GHEORGHIU, PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! A ÎNCEPUT AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! VA FI MĂCEL (GALERIE FOTO)

Totodată, Dan Bursuc a făcut un show de zile mari la Ambasadă, de Ziua Suediei, anul trecut. Personalul diplomatic a dansat frenetic pe acorduri lăutărești. (FOTO, VIDEO – AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`