Alina Bădic: Astrograma lui Donald Trump, cu totul și cu totul aparte. Este un iubitor de oameni, de aceea se și face plăcut (VIDEO)

Alina Bădic: Astrograma lui Donald Trump, cu totul și cu totul aparte. Este un iubitor de oameni, de aceea se și face plăcut (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Astrograma lui Donald Trump este cu totul și cu totul aparte, a declarat Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade”, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, acolo unde a vorbit și despre astrograma lui Joe Biden.

Alina Bădic, pe B1 TV, despre astrograma lui Donald Trump: Este cu totul și cu totul aparte

„Este cu totul și cu totul aparte această astrogramă. Un personaj, aș spune, care are un univers interior atât de bogat, care merge în paralel cu exteriorul, nici nu îți dai seama, el poate să fie într-un loc, dar în același timp să aibă niște trăiri interioare incredibil de puternice, acest Pluto pe casa a 12-a. Are, însă, un simț al propriei persoane destul de dezvoltat, cu casa a 12-a în Leu”, a spus Alina Bădic.

„Un Pluto și un Marte pe casa a 12-a, o persoană foarte sensibilă și foarte receptivă la orice stimul, la orice privire din exterior, chiar dacă aparent, cu Luna aceasta în săgetător, nici nu ți-ai da seama cât este de sensibil, pare mult mai jucăuș decât este, cu Luna în săgetător și Geamăn fiind, totuși, are niște așteptări de la cei din jur și este atât de atent la orice zâmbet, la orice privire care l-ar putea sfida, nici n-ai putea bănui”, a adăugat astrologul.

Donald Trump „este un iubitor de oameni”

„Este un iubitor de oameni, de aceea se și face plăcut, ușor haotic, aș spune. Casa a 11-a este o casă foarte puternică, incredibil de puternică, care vorbește despre capacitatea noastră de a fi generoși și de a ne gândi și la binele celorlalți. El are multe planete aici”, a continuat Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`