Director Facebook: Reţeaua de socializare ar putea fi responsabilă de realegerea lui Donald Trump ca preşedinte al SUA

Director Facebook: Reţeaua de socializare ar putea fi responsabilă de realegerea lui Donald Trump ca preşedinte al SUA
Sursă foto: hepta.ro

Vicepreşedintele Facebook, Andrew Bosworth, care a susţinut campania electorală a lui Hillary Clinton din 2016, a spus colegilor săi, într-un memo intern de luna trecută, că platforma de socializare ar putea fi responsabilă de realegerea preşedintelui Donald Trump în 2020.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! VESTEA DESPRE NICULINA STOICAN A CĂZUT CA UN TRĂSNET. VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ…

Acesta a precizat că utilizarea de către Trump a instrumentelor de publicitate ale platformei a dus la câştigarea alegerilor prezidenţiale.

REPEDE CLICK AICI – PRIMELE IMAGINI NECENZURATE CU CLEOPATRA STRATAN GOALĂ PUȘCĂ! SÂNII PUR ȘI SIMPLU I-AU EXPLODAT! TATĂL EI E NEGRU DE FURIE! (GALERIE FOTO)

El a adăugat că platforma de publicitate politică a companiei ”ar putea foarte bine să ducă la acelaşi rezultat” în acest an.

DOLIU LA KANAL D! S-A STINS DIN VIAȚĂ! ANDREEA MANTEA, CONDOLEANȚE

”Ca liberal dedicat vreau cu disperare să mă folosesc de orice mijloc pe care îl am la dispoziţie pentru a evita acelaşi rezultat”, a scris Bosworth în memo, potrivit CNN, citat de news.ro.

FANII LUI FUEGO SUNT ÎN LACRIMI! ANUNȚUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE

Cu toate acestea, vicepreşedintele Facebook şi-a prezentat obiecţiile faţă de orice tentativă teoretică de intervenţie.

”Oricât ar fi de tentant de a folosi instrumentele pe care le avem la dispoziţie pentru a schimba rezultatul, sunt sigur că nu trebuie să facem niciodată acest lucru, pentru că am deveni ceea ce ne temem”, a spus Bosworth.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`