Afaceri murdare între românii din Italia: Un bărbat și-a vândut iubita pentru suma de 10.000 de euro / Tânăra, obligată să se prostitueze

Afaceri murdare între românii din Italia: Un bărbat și-a vândut iubita pentru suma de 10.000 de euro / Tânăra, obligată să se prostitueze
Sursa foto: Pixabay

Românii sunt din nou în centrul atenției, în Italia, după ce un bărbat și-a vândut iubita unei femei, tot din România, pentru suma de 10.000 de euro. După ce mama fetei tranzacționate a apelat la ajutorul autorităților, tânăra a fost salvată, relatează Spynews.ro.

Și-a dat iubita pe mâinile traficanților, în schimbul a 10.000 de euro

Un român a obținut 10.000 de euro, după ce a vândut-o pe femeia cu care avea o relație. Ulterior, tânăra în vârstă de 20 de ani a fost trimisă în Italia și obligată să se prostitueze.

În anul 2019, mama tinerei vândute a mers la oamenii legii și le-a mărturisit că fiica ei a plecat cu iubitul în Anglia și mai apoi în Italia, acolo unde a fost obligată să se prostitueze. Potrivit informațiilor, un tânăr care s-a îndrăgostit de aceasta ar fi încercat să o salveze, însă liderul rețelei de trafic, tot o româncă, ar fi cerut suma de 8.000 de euro drept răscumpărare.

Românca traficantă, condamnare record

După ce autoritățile au intrat pe fir și, ulterior, întreaga grupare a fost condamnată, românca, care era liderul rețelei de trafic de persoane, a primit o condamnare record – 12 ani de închisoare, scrie antena3.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`