Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a fost închis din cauza unui „obiect neidentificat” observat în aer

Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a fost închis din cauza unui „obiect neidentificat” observat în aer

Potrivit informațiilor oferite de agenția de presă Reuters, în cursul zilei de marți, 28 februarie, mai multe avioane care efectuau zboruri interne în Rusia s-au întors către aeroporturile de unde au decolat.

Cel puţin cinci avioane de pe zboruri Moscova – Sankt Petersburg se întorceau spre capitala rusă la ora locală (0800 GMT), după ce iniţial au zburat în cerc.

A fost observat un obiect neidentificat în aer

Potrivit unui site de știri rus, a fost observat, în aer, un obiect neidentificat, un avion de vânătoare fiind ridicat de la sol pentru a face verificări.

În jurul orei 11.30, autoritățile ruse au anunțat că activitatea pe Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a fost reluată.

Inițial, a fost anunțată închiderea temporară a aeroportului Pulkovo, prin intermediul aplicației Telegram, fără însă a fi menționat și un motiv.

Ulterior, agenţiile de presă ruse au anunţat că zborurile au fost reluate şi că o interdicţie temporară pe o rază de 200 de kilometri în jurul aeroportului a fost ridicată la ora locală 12.00 (11.00 – ora României), scrie ziare.com.

Nu a fost oferit niciun comentariu oficial

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de urgență ruse, o agenție de presă locală a anunțat că motivul ce a cauzat închiderea aeroportului Pulkovo a fost observarea unui obiect neidentificat în aer.

Nu a existat niciun comentariu oficial despre cauza perturbării zborurilor către aeroportul din Sankt Petersburg sau despre modul în care presupusul obiect neidentificat a fost investigat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:15 - Sfârșitul unei călătorii cosmice sau începutul unui spectacol rar. Apropierea de Soare poate duce la distrugerea cometei Tsuchinshan-ATLAS
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)