Adolescente din Rusia, VICTIME ale jocului SINUCIGAȘ BALENA ALBASTRĂ: În România, un tânăr şi-a luat deja viaţa din această cauză (FOTO, VIDEO)

Adolescente din Rusia, VICTIME ale jocului SINUCIGAȘ BALENA ALBASTRĂ: În România, un tânăr şi-a luat deja viaţa din această cauză  (FOTO, VIDEO)
Foto: siberiantimes.com

Un joc terifiant de pe rețelele sociale face victime printre tinerii din toată lumea. Jocul "Balena Albastră", declarat de unii "sinucigaș", a mai făcut încă trei victime.

Moartea suspectă a trei adolescente din Rusia este vehiculată ca fiind produsă în urma acestui joc. Jocul barbar impunea tinerelor reguli precum mutilarea, în unele cazuri chiar sinuciderea.

Tentativele de sinucidere a Iuliei Konstantinova de 15 ani și a Veronikăi Volkova de 16 ani, din regiunea rusă Irktusk au atras atenția procurorilor de la criminalistică, potrivit Siberian Times.

Jocul a făcut deja o victimă şi în România, un tânăr din Codlea sinucigându-se (Detalii AICI). De altfel, un vlogger român atrage atenţia asupra popularităţii dinc e în ce mai mari a acestui joc sinucigaş (Detalii AICI)

REGULILE JOCULUI SINUCIGAȘ: Un vlogger român dezvăluie detaliile terifiante ale JOCULUI BALENA ALBASTRĂ

#DIRECT_ONE_2d40a1#

Anchetatorii din Rusia au lansat investigații în privința jocului sinucigaș, și încearcă să adune probe pentru a depista dacă moartea tinerilor ce practică acest joc provine sau nu dintr-un suicid.

Sfârșitul multor persoane ce au participat în acest joc este demn de scenariile din filmele de groază.

Erika, în vârstă de 15 ani, practicantă a Balenei Albastre, a fost rănită după ce a căzut de la etajul al cincelea pe un teren acoperit cu zăpadă.

O altă tânără participantă a jocului, Iulia a lăsat un bilet pe care a scris "Sfârșit" pe pagina ei socială fără nicio explicație, anterior postând o poză cu o balenă albastră.

Balena Albastră este văzută ca un simbol al jocului sinucigaș care circulă rețelele sociale.

Prietena ei Veronika a postat de asemeni, mesaje triste.

Autoritățile au reținut doi băieți pentru incitare la sinucidere după apariția unui material video în care tinerele își iau propia viață.

Un director al unei școli locale a declarat poliției că a primit un apel anonim ce îi comunica faptul că un elev al său s-a alăturat unui "grup criminal" și că acesta urmează în curând să se sinucidă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`