Activista TOPLESS către președintele Cehiei: "Zeman – TÂRFA lui Putin" (VIDEO)

Activista TOPLESS către președintele Cehiei: "Zeman - TÂRFA lui Putin" (VIDEO)

Întâmplare inedită la vot! Președintele ceh Milos Zeman cu siguranță nu va uita momentul în care, chiar când se pregatea să voteze în scrutinul prezidențial de vineri, o activistă a protestat… topless către el. Femeie și-a dat jos bluza și s-a repezit spre șeful statului strigându-i, în limba engleză, "Zeman – târfa lui Putin", relatează Reuters, citat de Hotnews.

Tânăra a țâșnit de lângă un grup de reporteri adunați în respectiva secție de votare din Praga, oprindu-se chiar în fața lui Zeman (73 de ani), care se pregătea să își prezinte actul de identitate membrilor biroului electoral.

Aceasta și-a ridicat brațele în aer, expunând același mesaj scris și pe piept, înainte ca bodyguarzii președintelui să o doboare imediat la pământ.

Femen, un grup feminist internațional înființat în Ucraina, a informat pe site-ul său că femeia este o ucraineancă pe nume Angelina Diash.

Milos Zeman, favorit în alegerile prezidențiale din Cehia, multumită poziției sale anti-imigrație, a fost imediat escortat afară, dar s-a întors la scurt timp să își exercite votul.

Deși Cehia este membră UE și NATO, președintele a încercat să mențină relații apropiate și cu Rusia și China, fapt ce nemulțumește o parte dintre cetățeni, printre care și activit topless.

Activista TOPLESS către președintele Cehiei: "Zeman – TÂRFA lui Putin"

#DIRECT_ONE_thmt7q #

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`