Acoperișul unui restaurant din Mallorca s-a prăbușit. Cel puțin patru morți și zeci de răniți (VIDEO)

Acoperișul unui restaurant din Mallorca s-a prăbușit. Cel puțin patru morți și zeci de răniți (VIDEO)
Sursa foto: captura video Youtube/ Associated Press

Acoperișul unui restaurant din insula Mallorca, din Spania, s-a prăbușit, iar cel puțin patru persoane au murit și alte zeci sunt rănite.

Persoane în stare gravă și foarte gravă

Printre victime se află și cetățeni străini. Șapte dintre răniți se află în stare foarte gravă, iar nouă sunt în stare gravă. Ei au fost transferați la diferite spitale din capitala insulei, Palma, au transmis serviciile de urgență pe X, arată Hotnews.

Incidentul s-a produs la finalul zilei, în zona turistică Playa de Palma. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe. Pompierii continuă verificările de la locul tragediei pentru a vedea dacă mai sunt persoane prinse printre dărâmături.

Nu se cunoaște, momentan, cauza prăbușirii acoperișului, dar martorii spun că acesta a căzut pe o parte a primului etaj.

Zona în care se află restaurantul a devenit foarte aglomerată odată cu deschiderea sezonului estival.

Declarațiile oficialilor

Premierul spaniol a transmis că va urmări „îndeaproape consecinţele teribilului accident survenit pe Playa de Palma” și le-a transmis condoleanțe familiilor persoanelor decedate.

Și președinta Insulelor Baleare, Marga Prohens, le-a transmis condoleanțe familiilor care și-au pierdut o persoană aproapiată în urma accidentului și s-a declarat a fi șocată de incident.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”
20:10 - Elena Lasconi, „reacție la cald” după decizia CCR: „Interdicția de a candida dată Dianei Șoșoacă pare la prima vedere un vis împlinit pentru domnul Marcel Ciolacu” (VIDEO)
19:55 - Volodimir Zelenski spune că le va prezenta aliaților „Planul Victoriei” pentru „un final just al războiului cu Rusia”. Reuniune la Baza Ramstein din Germania
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Decizia este definitivă
19:10 - Accident violent pe Valea Oltului. O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite
18:51 - Horoscop Alina Bădic săptămâna 6 – 12 octombrie 2024. O conexiune specială cu elemente de destin (VIDEO)