A murit o cunoscută actriță de telenovele, îndrăgită de milioane de oameni! Acesta este serialul care a făcut-o celebră (VIDEO)

A murit o cunoscută actriță de telenovele, îndrăgită de milioane de oameni! Acesta este serialul care a făcut-o celebră (VIDEO)
Sursa foto: captura youtube

A murit o îndrăgită actriță de telenovele. Esta TerBlanche, cunoscută pentru rolul ei din telenovela „All My Children”, a murit la vârsta de 51 de ani.

Momentan, cauza morții nu a fost dezvăluită publicului.

Rolul care a făcut-o celebră

Esta TerBlanche a interpretat-o pe Gillian Andrassy în celebrul serial „All My Children”. Acest rol care i-a adus o mare popularitate în rândul fanilor.

Ea a devenit cunoscută pentru rolurile din telenovele din Africa de Sud și Statele Unite.

TerBlanche și-a început cariera în Africa de Sud, țara sa natală, apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde a avut roluri în mai multe producții. Regretata actriță a fost apreciată și pentru spiritul ei generos, dar și pasiunea pentru actorie, conform Știripesurse.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Ce părere are despre România un italian stabilit în Sibu? „Au încercat să mă trateze acolo ca un sclav”
23:04 - De ce nu se dă mesaj Ro-Alert înaintea unui cutremur. Explicația lui Raed Arafat
22:51 - Care este aeroportul din România pe care călătorii îl evită? Motivele pentru care turiștii sunt nemulțumiți
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”