A MURIT liderul clanului mafiot GAMBINO… Frank Cali, asasinat ca în filmele `Nașul` (VIDEO)

A MURIT liderul clanului mafiot GAMBINO... Frank Cali, asasinat ca în filmele `Nașul` (VIDEO)
foto: Pixabay

Francesco „Frank” Cali, liderul clanului mafiot Gambino, a fost asasinat, miercuri noaptea, în fața casei sale din New York, potrivit EFE preluată de Agerpres.
ULUITOR! CLARVĂZĂTOAREA DIN CARPAȚI ANUNȚĂ DECESUL! DIN NEFERICIRE, MARIA GHIORGHIU A VĂZUT ASTA! VEZI AICI CINE ESTE ROMÂNUL CARE NE PĂRĂSEȘTE (GALERIE FOTO)
Cali, în vârstă de 53 de ani, a fost împuşcat de şase ori în piept la ora locală 03:20 (ora României) şi, potrivit unor informaţii, a fost de asemenea lovit de camioneta condusă de presupuşii asasini. Şeful mafiot a fost transportat la Spitalul Universitar Staten Island, unde a fost declarat mort.
DRAMĂ TOTALĂ LA PRO TV! LACRIMI PENTRU FLORIN BUSUIOC! S-A ÎNTÂMPLAT PE MASA DE OPERAȚIE! IMAGINI GREU DE PRIVIT(GALERIE FOTO)
Familia Gambino, una din cele cinci care alcătuiesc mafia siciliană din New York, a ajuns să fie considerată cea mai mare organizaţie criminală din Statele Unite axată pe toate tipurile de activităţi ilegale, până la decăderea ei în anii 90 ca urmare a acţiunilor întreprinse de autorităţi.
INCENDIAR! MICHAEL SCHUMACHER, ÎN CARNE ȘI OASE PE STRADĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE! IMAGINILE FAC ÎNCONJURUL PLANETEI (GALERIE FOTO)
Asasinarea lui Cali este prima în zeci de ani a unui şef mafiot în New York şi de cel mai important nivel în familia Gambino de când, în 1985, John Gotti ordonase uciderea liderului de atunci Paul Castellano pentru a prelua puterea în organizaţie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`