A crezut că e tras pe sfoară, apoi a luat banii: Cum a câștigat un bărbat 416.322 de dolari la loto

A crezut că e tras pe sfoară, apoi a luat banii: Cum a câștigat un bărbat 416.322 de dolari la loto
Foto: Hepta - ImagineChina / Xie zhengyi

Un bărbat din Michigan a câștigat un premiu de 416.322 de dolari dintr-o extragere la loterie cu a doua șansă, joc la care nu și-a dat seama că ar fi participat pentru că intrase pe site-ul respectiv, online, din greșeală.

A crezut că e vorba de o înșelătorie

Bărbatul din Michigan a spus că a ignorat inițial un e-mail în care i se spunea că a câștigat un premiu mare la loterie, în valoare de 416.322 de dolari, deoarece nici măcar nu știa că intrase în joc.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani din județul Kalamazoo le-a spus oficialilor Loteriei din Michigan că a văzut un e-mail în care aceștia îl informau că a câștigat, dar a crezut că este o înșelătorie.

„Joc mult online, dar habar n-aveam că primesc o a doua șansă cadou atunci când joc anumite jocuri”, a spus bărbatul.
Bărbatul a decis ulterior să sune la loterie pentru a încerca să obțină niște răspunsuri.

„Când am sunat la Loteria Michigan, mi-am dat seama că eu chiar câștigasem fără ca măcar să știu asta. Încă nu-mi vine să cred”, a spus el.
Câștigătorul a spus că-și va împărți premiul cu familia.

Luna trecută, un rezident din California a devenit cel mai recent multimilionar al SUA, adjudecându-al doilea cel mai mare premiu la loterie din istorie – o sumă uimitoare de 1,7 miliarde de dolari, cu un bilet care a costat doar 2 dolari, a anunțat Loteria din California, citată de Sky News.

Suma incredibilă de 1,7 miliarde de dolari a marcat al doilea cel mai mare premiu din istoria loteriei din SUA. Recordul absolut încă îl deține un alt câștigător din luna noiembrie a anului trecut, care a încasat fabuloasa sumă de 2,04 miliarde de dolari. Acest succes recent se adaugă altor victorii notabile, cum ar fi cele de 1,6 miliarde de dolari din ianuarie 2016 sau 1,54 miliarde de dolari din octombrie 2018.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`