Februarie va fi o lună ”de foc”. Zodiile care vor avea de suferit…

Februarie va fi o lună ”de foc”. Zodiile care vor avea de suferit...

Ghinionul lovește când te aștepți mai târziu, astfel că, unele zodii vor avea de suferit în luna februarie.

CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FĂCUT ANUNȚUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC (GALERIE FOTO)

Mai precis, gemenii vor întâmpina obstacole pe plan financiar.

BOMBA ANULUI ÎN LUMEA MUZICII: FUEGO ȘI MIRABELA DAUER AU FĂCUT TOTUL PUBLIC DESPRE RELAȚIA ASCUNSĂ! IRINA LOGHIN A RĂMAS MASCĂ

Astfel, gemenii vor avea probleme cu ratele de la bancă sau cu datoriile pe care le au și pot ajunge chiar în situația de a lucra peste program sau a-și lua un serviciu nou, pentru a face față tuturor cheltuielilor. Mai mult decât atât, aceștia pot ajunge la decizii tranșante precum vânzarea mașinii sau a apartamentului, pentru alternative mai ieftine.

ȘOC ÎN ROMÂNIA: SOȚII CEAUȘESCU AU FOST DEZGROPAȚI! LEGIȘTII AU RĂMAS INTERZIȘI CÂND AU VĂZUT CE AVEA ÎN GURĂ NEVASTA DICTATORULUI

Problemele leilor vor fi situate la nivel sufletesc. Nativii zodiei Leu vor fi părăsiți de partenerul de viață sau posibila relație în care credeau, nu se va materializa, chiar în luna iubirii. Aceștia nu vor primii explicații suplimentare, ci doar vor fi înștiințați de aceste schimbări, motiv pentru care vor avea nevoie de o perioadă de celibat.

Pe de altă parte, berbecii vor întâmpina greutăți pe majoritatea planurilor, însă se vor resimți cel mai drastic la locul de muncă, potrivit kfetele.ro. Din cauza acestei probleme, vor fi distanți față de partenerul de viață, se vor izola de familie și de prieteni și își vor concentra atenția exclusiv asupra job-ului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`