Vom avea sau nu zăpadă de sărbători? Ce spun meteorologii

Vom avea sau nu zăpadă de sărbători? Ce spun meteorologii

ANM a emis prognoza meteo pentru noaptea dintre ani, dar și pentru prima săptămână din 2020.

ASTA E PREA DE TOT! LOREDANA GROZA, NOI IMAGINI DE INFARCT CU SÂNII LA VEDERE! DOAMNE, CUM A PUTUT SĂ APARĂ ÎN DIRECT (GALERIE FOTO-VIDEO)

La nivelul întregii țări, temperaturile se vor situa peste media înregistrată până acum, vremea fiind mai caldă decât ar fi normal în această perioadă. Este o atmosferă primăvăratică în România, se poate spune, dar asta nu înseamnă că iarna nu-și va intra în drepturi la finalul acestei perioade.

DEZMĂȚ TOTAL CU CLEOPATRA STRATAN! APARIȚIE BOMBĂ FĂRĂ HAINE! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

În ceea ce privește precipitațiile – 30.12.2019 – 06.01. 2020 -, acestea vor fi ușor excedentare, local, în regiunile vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

BOMBĂ! OANA ROMAN A RUPT TĂCEREA DESPRE TOT CE A ÎNDURAT! A FOST, PUR ȘI SIMPLU, CĂLCATĂ ÎN PICIOARE, DAR NU A SPUS NICIODATĂ NIMIC (GALERIE FOTO)

Este încă prea devreme să spunem exact ce se va întâmpla. S-a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, dar este o estimare raportată la valorile medii. Pe medii vorbind, următoarele patru săptămâni sunt mai calde decât media acestei perioade. Aceste estimări nu surprind evenimentele extreme, cum ar fi o răcire care durează două-trei zile, posibile ninsori abundente. Vor fi precipitații sub formă de ploaie în zonele mai joase de relief, ninsoare în zonele de munte”, a spus Alina Șerban la Antena 3, potrivit cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`