Zalău: Trei morți și doi răniți după ce mașina în care se aflau a derapat din cauza poleiului

Zalău: Trei morți și doi răniți după ce mașina în care se aflau a derapat din cauza poleiului
Foto: dumbravita.nvn.ro

Poleiul face victime. Trei tineri au murit şi alţi doi au ajuns în comă la spitalul din Zalău după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a derapat pe şoseaua acoperită de gheaţă. Maşina a intrat sub un TIR care staţiona.

Cei cinci tineri se întorceau acasã de la o petrecere. Pe una din străzile de legătură dintre oraș și zona industrială, conducatorul autoturismului a pierdut controlul volanului și a derapat.

La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum acoperit cu polei, au intrat în spatele unui TIR. Impactul a fost foarte puternic, trei dintre ocupanții autoturismului au murit pe loc, doi au fost transportați la urgență în stare de comă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

La fața locului s-au deplasat trei ambulanțe, dar și pompierii, care s-au chinuit timp îndelungat să scoată victimele din mașină. Autoturismul a intrat sub TIR aproape complet.

Din primele cercetări, se pare că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, șoseaua fiind acoperită cu un strat de polei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`