WhatsApp pregătește lansarea unui nou design / Cum va arăta aplicația

WhatsApp pregătește lansarea unui nou design / Cum va arăta aplicația
Sursa foto: Shutterstock

WhatsApp, cea mai populară aplicație de comunicare din lume, se pregătește să aducă un design nou pentru a rămâne la curent cu cerințele utilizatorilor și a îmbunătăți experiența de utilizare, relatează Știrileprotv.ro.

Schimbările pe care le aduce noul design WhatsApp

Deși WhatsApp a introdus numeroase funcționalități în ultimele luni, aspectul său a rămas neschimbat timp de mulți ani. Totuși, acum pare că dezvoltatorii de la WhatsApp își propun să aducă un aer proaspăt aplicației. Indicii cu privire la acest nou design au fost găsite în codul aplicației beta de Android.

Noul design nu modifică fundamental aspectul aplicației, ci îl modernizează, adăugând elemente mai bine definite și mai ușor de accesat. Secțiunile importante sunt grupate pe o bara de butoane în partea de jos a ecranului, iar banda verde din partea de sus a fost eliminată, fiind înlocuită cu un spațiu alb care face celelalte opțiuni mai vizibile.

De asemenea, în partea de sus a ecranului vor fi adăugate filtre pentru chat-uri. Aceste filtre pot fi folosite pentru a afișa doar conversațiile cu mesaje noi sau pentru a limita afișarea doar la chat-urile personale, oferind utilizatorilor mai multă flexibilitate în gestionarea conversațiilor.

Cu toate acestea, momentan nu se știe cu certitudine când va fi lansat noul design și dacă acesta este versiunea finală sau dacă mai vor fi aduse alte modificări până la lansarea oficială.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`