WhatsApp nu va mai funcționa pe zeci de modele de telefoane. Iphone, Samsung, Huawei și LG pe lista cu probleme

WhatsApp nu va mai funcționa pe zeci de modele de telefoane. Iphone, Samsung, Huawei și LG pe lista cu probleme
Sursa foto: Pixabay

WhatsApp a început să-și anunțe utilizatorii cu privire la o actualizare necesară care trebuie instalată înainte de 1 septembrie și, deși aceasta aduce îmbunătățiri generale și funcții noi, va deveni, de asemenea nefuncțională pentru mai multe modele de smartphone-uri relativ vechi care, datorită progreselor tehnologice și cerințelor de performanță , nu va fi suportată, potrivit firenews.

Probleme pentru utilizatorii de WhatsApp

Unul dintre principalele motive pentru care unele modele sunt învechite pentru WhatsApp este lipsa puterii de procesare și a memoriei. Noile versiuni ale aplicației necesită, de obicei, mai multe resurse de dispozitiv și adesea le depășesc.

Un alt factor de luat în considerare este compatibilitatea sistemului de operare. Pe măsură ce sistemele de operare mobile avansează, este posibil ca unele modele de telefoane să nu fie acceptate sau actualizate. În acest caz, vor fi afectate toate modelele cu Android 4.0.1 sau o versiune anterioară sau iPhone-urile cu iOS 12 sau o versiune anterioară.

În plus, producătorii de dispozitive mobile pot avea și limitări în ceea ce privește compatibilitatea hardware. Este posibil ca unele modele mai vechi să nu aibă componentele necesare pentru a rula corect cele mai recente funcții Whatsapp, ceea ce duce la incompatibilitatea aplicației.

Pe de altă parte, și din cauza avansării rapide a tehnologiei și a necesității de a menține performanțe optime, se poate întâmpla ca WhatsApp să considere necesară limitarea suportului pentru modelele mai vechi.

Unele dintre modelele de telefoane pe care WhatsApp nu va putea fi folosit de la 1 septembrie a acestui an sunt următoarele:

Huawei Ascend Mate

Huawei Ascend G740

Huawei Ascend D2

iPhone 6S

iPhoneSE

iPhone 6SPlus

Lenovo A820

LG Optimus L3 II Dual

LG Optimus L5II

LG Optimus F5

LG Optimus L3 II

LG Optimus L7II

LG Optimus L5 Dual

LG Optimus L7 Dual

LG Optimus F3

LG Optimus F3Q

LG Optimus L2 II

LG Optimus L4 II

LG Optimus F6

LG Enact

LG Lucid 2

LG Optimus F7

samsung galaxy core

Samsung Galaxy Trend Lite

Samsung Galaxy Ace 2

Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy Trend II

husa Samsung galaxy x 2.

Sony Xperia M

ZTE V956 – UMI X2

ZTE Grand S Flex

ZTE GrandMemo

Urmăriți B1TV.ro și pe
`