Vremea se schimbă din nou în România. Prognoza meteo actualizată pentru următoarele 4 săptămâni

Vremea se schimbă din nou în România. Prognoza meteo actualizată pentru următoarele 4 săptămâni
Foto: Pixabay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat noua prognoză pentru perioada 14 august – 11 septembrie. Astfel, temperaturile sunt așteptate să crească de duminica aceasta și să se mențină ridicate până la mijlocul lunii septembrie, când toamna va începe să-și intre în drepturi.

Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

În săptămâna 14 august – 21 august, tenperaturile vor fi mai mari decât normalul perioadei, în majoritatea regiunilor țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales la munte.

Temperaturile vor fi peste specificul perioadei și în intervalul 21 august – 28 august, în cea mai mare parte a țării, dar cantitățile de precipitații vor fi în general în jurul celor normale peste tot în țară.

În intervalul 18 august – 4 septembrie, valorile termice se vor menține peste normalul perioadei în întreaga țară, iar regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal în majoritatea regiunilor.

În ultima săptămână din interval, 4 septembrie – 11 septembrie, temperaturile vor fi cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, la fel și cantitățile de precipitații.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`