Vremea începe să se încălzească de miercuri. Oana Giurgiu, meteorolog ANM, detalii despre evoluția temperaturilor (VIDEO)

Vremea începe să se încălzească de miercuri. Oana Giurgiu, meteorolog ANM, detalii despre evoluția temperaturilor (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

A fost una dintre cele mai geroase nopți din acest an. În Capitală, temperaturile au ajuns și la -10 grade Celsius în această dimineață. De miercuri, însă, vremea va începe să se încălzează atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a relatat Alex Vlădescu la Știrile B1 TV.

Oana Giurgiu (ANM), pe B1 TV, despre evoluția vremii

„Avem și un strat de zăpadă care a ajutat suplimentar la această răcire de peste noapte. Într-adevăr, în noaptea ce a trecut, temperaturile în Capitală au coborât la -10 grade și undeva la -16 grade pentru partea de Transilvania.

Așteptăm temperturi maxime ce se vor încadra undeva de la -5 grade în zonele unde persistă nebulozitatea joasă și ceața, cu precizarea că aceste temperaturi se vor concretiza aici, pe partea de sud a țării. De miercuri, treptat, ne încălzim. Vremea intră într-un proces ușor de încălzire și va fi resimțit atât din punct de vedere al temperaturilor de pe parcursul zilei, dar și al temperaturilor de pe parcursul nopții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`