Vremea astăzi, 17 ianuarie. Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă

Vremea astăzi, 17 ianuarie. Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă
Sursa foto: Pixabay

Ziua de miercuri, 17 ianuarie, aduce temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Cu toate acestea, în sudul și estul țării, termometrele vor arăta temperaturi mai mici, dar în restul regiunilor vremea se va încălzi.

Vremea în Dobrogea și Moldova

În Dobrogea și Bărăgan va fi o zi frumoasă, cu soare și câțiva nori. Pe alocuri, vântul își va face simțită prezența, dar temperaturile vor fi aproape la fel ca ieri, conform știrileprotv.

În Moldova sudică și nordul Munteniei, vremea va fi schimbătoare, vântul va sufla cu putere și se pot ajunge și la viteze de 55 km/h, iar la prânz vor fi temperaturi în jur de 7 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina vor fi nori, dar pentru scurt timp va ieși și soarele. Vremea nu va fi prea caldă și termometrele vor arăta și 1-2 grade.

Vremea în Transilvania și Banat

În nordul Transilvaniei și în Maramureș o să plouă, iar noaptea va fi lapoviță. Vremea se va încălzi și se vor înregistra chiar și 6 grade Celsius.
În Transilvania, dimineața aduce temperaturi scăzute, în special în depresiuni. Spre amiază, vremea se va mai încălzi și va apărea chiar și soarele. La munte, vântul va fi destul de puternic.

În vestul țării, temperaturile vor fi mai ridicate decât în restul regiunilor și vor ajunge chiar și la 11 grade în zonele de deal. Cu toate acestea, vremea va fi mohorâtă, va ploua local și vântul va sufla cu viteza de 55 km/h.

În Oltenia, vremea va fi schimbătoare, dimineața este ceață în unele zone și se va răci treptat, după amiază se vor înregistra maxim 6 grade.
În sudul țării, vremea va fi frumoasă, cu soare și temperaturi puțin mai mici decât ieri, dar maximele vor ajunge la 8 grade în Ploiești.

Vremea în București și la munte

În București, dimineața este răcoroasă, dar după prânz, vremea se va încălzi, va fi soare și vânt domol, iar maxima va fi de 7 grade. Noaptea va aduce minima de -1 grad.

La munte, termometrele arată temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, iar în Munții Apuseni și nordul Carpaților Orientali se vor înregistra precipitații. În zonele înalte vântul va sufla cu peste 70-80 km/h.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`