ALERTĂ METEO: Uluitor! Ce se întâmplă cu vremea în România: Vezi care sunt județele vizate

ALERTĂ METEO: Uluitor! Ce se întâmplă cu vremea în România: Vezi care sunt județele vizate
Foto: Pixabay

Pentru ziua de miercuri meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. La munte va nige viscolit.

BOMBĂ! IATĂ CUM „ÎȘI FACE DE CAP” OANA LIS CÂND SOȚUL NU E PRIN PREAJMĂ. A RUPT GURA TÂRGULUI (GALERIE FOTO-VIDEO)

Astfel, în Banat și în Crișana, vor fi precipitații mixte, iar în restul teritoriului, va ploua slab.

Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 0 și 5 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 5-10 grade în Banat și Crișana, 7-12 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 4-9 grade în Moldova.

DESPĂRȚ IRE DUREROASĂ ÎN TELEVIZIUNE! ADIO, TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ NU S-A MAI OPRIT DIN PLÂNS. VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET (GALERIE FOTO)

În Capitală maximele termice vor ajunge la 10 grade Celsius.

Între timp, este în vigoare o atenționare meteo cod galben de ninsoare, valabilă pentru zona montană, până miercuri la oar 18.00.

LACRIMI PENTRU GABRIELA SZABO! A MURIT! DIN PĂCATE, MEDICII NU AU MAI PUTUT S-O ȚINĂ ÎN VIAȚĂ…

În acest interval, la munte treptat vor predomina ninsorile, iar vântul va prezenta intensificări, îndeosebi în zona înaltă, cu rafale ce vor depăși 80…100 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.

Cantitățile de precipitații vor depăși local 15…20 l/mp, iar în Munții Apuseni,în grupele vestice ale Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali, peste 25 l/mp, astfel încât se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`