Se schimbă anotimpul, se schimbă și temperaturile! La ce fenomene meteo extreme trebuie să ne așteptăm, dar și ce temperaturi se vor înregistra

Se schimbă anotimpul, se schimbă și temperaturile! La ce fenomene meteo extreme trebuie să ne așteptăm, dar și ce temperaturi se vor înregistra

Vine toamna și vin și meteorologii cu noi anunțuri despre ce ne așteaptă în următoarea perioadă. Se pare că și în luna septembrie vom avea parte de temperaturi extrem de ridicate, cu maxime de până la 31 de grade, iar frigul, se pare că, vine tocmai în luna octombrie,a anunţat TVR.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Vara va mai fi până la jumătatea lunii septembrie, iar spre sfârșitul lunii, meteorologii anunță că trebuie să ne așteptăm la temperaturi între 6 și 19 grade Celsius. Frigul și vremea rea se vor resimți din luna noiembrie, atunci când, conformCentrul european de prognoză pe termen mediu din Anglia, de la Reading, vom avea și minime de 0 grade Clesius.

Până atunci însă ne bucurăm de vreme b ună, chiar caniculară, cu un disconfort termic extrem de ridicat.

Pentru ziua de vineri, 30 august, ANM a anunțat vreme caniculară în vestul și sud-vestul țării, doar în sud-estul teritoriului și la munte, fiind posibile câteva ploi de scurtă durată.Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral şi 36 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în Dealurile de Vest.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Și weekend-ul vine cu temperaturi extrem de ridcate, între 25 și 35 de grade Celsius, atât sâmbătă, cât și duminică. Ploile își vor face simțită prezențaîn zonele montane și posibil pe litoral, însoțite de intensificări ale vântului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`