Vrei să scapi de ochelari? Ce trebuie să știi înainte de efectuarea unei proceduri pentru reducerea dioptriilor?

Vrei să scapi de ochelari? Ce trebuie să știi înainte de efectuarea unei proceduri pentru reducerea dioptriilor?
SSUCv3H4sIAAAAAAAACpyRwW7DIAyG75P2DhHnRoKkaZa+SrWDA7RBpVAB6TRVffcZCBXn3fBn+7d/8/z8aBoyg1ecHJtnjDBWWq8+OAjKGsR0t3EnjZCuJg/XH2gNpFDBOgW6hjMEvhi4SYRm1TriV0oSHyCsXvo4fUMcgrygRoZvibziKcdNSaQkdmCKkF3F/DonVlAW/1dnfnwXN3CRhv+mhSsjTmoJ2cgpl5LrT5DuVluDVShbuXpYDjoW9JXS3SmuzKVqs2FJZy9t3K4muLjCe3Oirb3DrOOJz6gpC1/AeywXhVeDOH6yvVVzjA3JwKZKBP5EDFnf045RtqeM0a6bpmEryL+3KNRJ6xQhjPlVidq6ihuQaehHDtPYivPUtXs+dC3sKW3HLzoNbD6MrKN4+NcfAAAA//8DAAAMmPuYAgAA

Porți ochelari de ani de zile și vrei să faci o schimbare? Folosești frecvent lentile de contact, însă te-ai săturat de senzația neplăcută pe care o ai uneori când le dai jos? Cu siguranță ai auzit de intervențiile chirurgicale, menite să-ți reducă dioptriile. Descoperă care sunt acestea, cum te pot ajuta și ce trebuie să știi înainte de efectuarea unei astfel proceduri.

Ce trebuie să faci pentru a scăpa de ochelari?

Primul pas pentru a scăpa de ochelari constă în efectuarea unui consult oftalmologic. Acesta cuprinde anumite investigații efectuate de un specialist, pentru a vedea dacă ești un candidat potrivit pentru intervenția chirurgicală. În funcție de rezultate, medicul îți va propune tehnica cea mai bună, ținând cont de tipul afecțiunii. Clinica Dr Holhoș dispune de specialiști care îți vor explica în detaliu în ce constă intervenția și ce opțiune e cea mai potrivită pentru tine. Cu ajutorul tehnicilor pentru reducerea dioptriilor, se pot vindeca afecțiuni precum miopia, astigmatismul, astigmatismul miopic sau hipermetropia.

Intervenții chirurgicale oftalmologie pentru reducerea dioptriilor

Tehnicile operatorii pentru reducerea dioptriilor sunt variate: corectarea dioptriilor cu implant de cristalin sau cu laserele Excimer PRK, FemtoLASIK, RelEX SMILE și SMILE PRO. Fiecare intervenție oferă avantaje și permite corectarea viciilor de refracție. Dintre toate acestea, operația pentru reducerea de dioptrii cu tehnica Smile PRO se remarcă drept cea mai puțin invazivă și cea mai modernă. Aceasta permite operarea și reducerea cu până la -15 dioptrii a problemelor de vedere. Durează doar 7 secunde, pacienții nu resimt niciun disconfort în timpul intervenție, văd rezultatele imediat după, iar perioada de recuperare e foarte scurtă.

Riscuri și beneficii – la ce să te aștepți după o astfel de intervenție?

Ca orice altă procedură medicală, operația pentru reducerea dioptriilor vine cu propriile riscuri și beneficii. Riscurile includ uscăciunea oculară temporară sau senzația de halouri, însă apar extrem de rar. În anumite cazuri, apare așa-numita pierdere de aspirație. Atunci când se întâmplă acest lucru, este necesară efectuarea unei alte corecții, în funcție de recomandările medicului.

Așadar, dacă vrei să scapi de ochelari, ia în considerare efectuarea unei intervenții pentru reducerea dioptriilor. În prezent, aceasta reprezintă singura soluție pentru a scăpa de dependența de ochelari și pentru a te bucura de o vedere clară din nou.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`