Vrancea: O fetiță a fost abuzată de amantul mamei sale. Femeia a filmat totul. Agresorul, lăsat în libertate

Vrancea: O fetiță a fost abuzată de amantul mamei sale. Femeia a filmat totul. Agresorul, lăsat în libertate

Bărbatul care și-a bătut joc de o fetiță, fiind filmat chiar de mama copilei, într-un sat din Vrancea, este cercetat în libertate, informează B1 TV. Imaginile revoltătoare au fost postate pe o reţea de socializare tot de mama fetiței. Polițiștii, procurorii și inspectorii de la Protecția Copilului au demarat, marți, mai multe anchete. Mai multe surse spun că femeia a vrut să folosească filmarea pentru a se răzbuna sau pentru a-l șantaja pe concubinul său, după despărțire.

În imaginile filmate de mama fetiței sunt concubinul și fiica femeii, întinși în pat, îmbrăcați, iar bărbatul face gesturi cu tentă sexuală, iar la final o întreabă pe copilă: „Ți-a plăcut?”, în timp ce fata încearcă să plece de lângă bărbat, iar cei doi adulți râd.

Surse din anchetă au declarat că imaginile au fost făcute publice de către femeie, deoarece voia să şi şantajeze iubitul, după despărţire.

După ce au văzut filmarea, polițiștii l-au identificat pe bărbat și au mers la domiciliul acestuia din comuna Măicănești, județul Vrancea.

Bărbatul a fost audiat și este cercetat în stare de libertate, iar polițiștii au deschis un dosar penal in rem.

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Vrancea au stat de vorbă cu mama și cu copila pentru a afla ce s-a întâmplat. De asemenea, fata a fost dusă la

Serviciul de Medicină Legală unde s-a stabilit că nu a fost abuzată fizic. Cu toate acestea, specialiștii au decis să interneze mama și copilul într-un centru maternal, iar un eventual refuz ar putea duce la măsuri radicale.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`