Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Judecătoria Mangalia i-a respins cererea de mutare în arest la domiciliu ca fiind neîntemeiată

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Judecătoria Mangalia i-a respins cererea de mutare în arest la domiciliu ca fiind neîntemeiată
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Vlad Pascu, șoferul drogat care a comis accidentul mortal din 2 Mai, rămâne în arest preventiv, a decis luni Judecătoria Mangalia, care i-a respins solicitarea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, o cerere pe care judecătorii au considerat-o neîntemeiată, transmite Agerpres.

Judecătoria Mangalia a decis că Vlad Pascu rămâne în arest preventiv

Decizia luată luni de Judecătoria Mangalia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare.

„Judecătoria Mangalia (…) respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului (…). Obligă inculpatul Pascu Matei Vlad la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 100 lei. Cu drept la contestaţie pentru inculpat şi pentru procuror, în termen de 48 de ore de la comunicarea prezentei”, se arată în soluția pe scurt a judecătorilor.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată în octombrie 2023, în stare de arest preventiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`