PANICĂ în România! Un VIRUS a fost SCĂPAT DE SUB CONTROL! O GREȘEALĂ a cauzat totul!

PANICĂ în România! Un VIRUS a fost SCĂPAT DE SUB CONTROL! O GREȘEALĂ a cauzat totul!
Foto:Pixabay

Caz incredibil în România!

Studenții de la medicină veterinară din Cluj au determinat apariția unui un focar de infecție cu un virus foarte rar pe care l-au scăpat de sub control.

Virusul este catalogat drept o boală infecțioasă relativ rară, cu simptome similare gripei.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Peste 20 de cazuri de Febră Q au fost înregistrate în ultimele luni, în județul Cluj.

Majoritatea celor infectați sunt studenți la Medicină Veterinară, dar nicio instituție nu a comunicat oficial incidentul.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

„Studenții nu au fost anunțați, informațiile despre posibila infecție au circulat «pe surse», între studenți, fără ca facultatea să fi venit cu o înștiințare oficială, prin care să îi anunțe despre pericolele la care se supun sau să le recomande mai multe analize corespunzătoare”, spun unele surse citate de G4Media.ro

„Sursa de infecție au constituit-o clinicile veterinare care funcționează pe lângă Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Focarul a fost, nimeni nu-l contestă. Au fost dacă nu mă înșel 12 cazuri, și 23 confirmate la laborator, adică posibile, dar care nu s-au consumat”, a precizat Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj, dr. Mihai Moisescu-Goia.

„Simptomele prezentate au fost caracteristice bolii, respectiv febră, mialgii (dureri musculare – n.r.), cefalee (dureri de cap – n.r.), transpirații, tuse. Nu am avut internați pacienți cu complicații de tip encefalită sau afectare cardiaca”, a declarat dr. Violeta Briciu, directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`